Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

We fit perfectly! 

Nestinox ziet haar medewerkers, haar klanten en haar leveranciers als PARTNER. En als partners van elkaar werken we aan hetzelfde doel:

  • kwalitatief hoogwaardige producten leveren
  • op een zo efficiënt mogelijke wijze
  • tegen zo laag mogelijke kosten
  • met het beste resultaat voor alle partijen

Om dit te bereiken, hebben we onze 7 P's ontwikkeld. Wat betekent dit voor u?: 

De 7 bouwstenen van Nestinox 

Screenshot 7Ps

◊ Partnership: samen met u werken aan de beste verbinding!

Nestinox wil het verlengde van uw organisatie zijn: door een goede communicatie samen zoeken naar goede oplossingen. Dat geldt voor onze producten, maar ook voor onze logistieke service.

Dan kom je tot de "Perfect Fit"

◊ Parts: specifieke oplossingen speciaal voor u!

Nestinox levert RVS bevestigingen in de breedste zin van het woord. Samen met u kijken we naar oplossingen op maat. Dit kan een genormeerd bevestigingsmateriaal zijn, maar ook een product dat volgens tekening, volgens uw specificatie geproduceerd wordt. Denk hierbij o.a. aan stansdelen, koudgeperst, draaiwerk, schroefdraadbehandelingen etc.

◊ Performance: kwaliteit en service op het hoogste niveau!

Bij Nestinox wordt KWALITEIT met hoofdletters geschreven. Strenge selectie van productpartners, een gedegen in- en uitgangscontrole liggen aan de basis hiervan; een verzekering voor levering van de juiste bevestigingsmaterialen op de juiste plaats op het afgesproken tijdstip.

Het werken aan een betere organisatie is bij Nestinox een doorlopend proces. Via het stroomlijnen van interne procedures waarborgt Nestinox haar kwaliteit en bent u te allen tijde verzekerd van de beste service.

◊ Packaging: stevige verpakkingen op maat!

Bij Nestinox bent u verzekerd dat uw bevestigingsmaterialen in solide overdozen onze magazijnen verlaten. Indien gewenst verpakken wij projectmatig, voorzien wij doosjes van uw label, stellen wij setjes voor u samen......Bij Nestinox is niets te veel!

◊ Profit: maximaal resultaat voor alle partijen!

"Total Cost of Ownership" is wat telt bij Nestinox! Zowel de directe- als de indirecte kosten brengen wij in kaart! Aanleveringsmogelijkheden en beschikbaarheid worden niet uit het oog verloren! Met als uiteindelijk doel het beste resultaat onder aan de streep.

U weet ook: "De laagste prijs betekent niet altijd het beste rendement!"

◊ People: deskundig en klantgericht!

Bij Nestinox bent u onze belangrijkste partner. Uw wensen zetten wij om tot oplossingen waar u echt wat aan heeft. Net even dat extra stapje harder. Dat is waar Nestinox voor staat. Via zowel interne als externe opleidingen en trainingen zorgen wij ervoor dat onze medewerkers up-to-date zijn.

◊ Planet: samen duurzaam werken aan de toekomst!

Zowel direct als indirect werkt Nestinox mee aan een duurzame toekomst. Intern maken wij ecologische bewuste keuzes. Voorbeelden hiervan zijn dat Nestinox medewerkers in milieuvriendelijke voertuigen rijden, gebruik maken van groene energie, waar mogelijk te recyclen etc.
Indirect leveren wij onze bijdrage door het leveren van bevestigingsmaterialen ten behoeve van het opwekken van zonne-energie!

 

Share article

logo