Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Historie 

1979
Nestinox is een familiebedrijf dat in 1979 door Leo Steegman, zijn vrouw, en Rob Nelissen is opgericht. Vandaar de verklaring van de NE en de ST in de bedrijfsnaam. De heer Nelissen heeft Nestinox inmiddels verlaten.

1991
In 1991 wordt de 1e buitenlandse Nestinox vestiging opgericht en is Nestinox N.V. een feit.
Heden ten dage heeft Nestinox België een binnen- en buitendienstmedewerker voor zowel Vlaanderen als Wallonië in dienst.

2005
De groei van het bedrijf zet zich voort en in 2005 wordt de stap naar Duitsland genomen en wordt de Duitse vestiging opgericht. Deze is gezeteld in Viersen.

heden
Inmiddels zijn Robert-Jan en Dennis Steegman tot de directie toegetreden. Robert-Jan Steegman als Financieel Directeur en Dennis Steegman als Commercieel Directeur. Leo Steegman is, als Algemeen Directeur, nog dagelijks betrokken bij het bedrijf.

Nestinox pandDoordat Nestinox sinds de oprichting gestaag is gegroeid, is het bedrijf 3x verhuisd, echter altijd in Best, slechts op enkele kilometers afstand van Eindhoven. Op dit moment beslaat het Nestinox pand 3 eenheden, bestaande uit kantoren en een groot magazijn van ruim 2500 m2.

Nestinox heeft als ambitie om in de toekomst, behalve de dienstverlening aan haar partners te continueren, ook via exportkanalen de markt  verder uit te breiden. Dit is een mooie uitdaging waar iedereen bij Nestinox klaar voor is!

Share article

logo